We care for your brain

Met BRAINCARE van klacht naar kracht. Wij zorgen voor een optimaal gezond brein en pakken mentale klachten aan zonder medicatie. Neem het heft in eigen hand en meld je aan voor het totaalpakket.

Van klacht naar kracht

Je weet het even niet meer, je blijft moe en slaapt niet. Je voelt je prikkelbaarder of lusteloos, je kunt je niet zo goed concentreren op je werk en je houdt je focus niet vast.

Wij hebben een unieke aanpak zonder medicatie, voor iedereen die hierin vastloopt. Ons moto is meten = weten. Wij pakken de oorzaak aan van de klacht, en kijken niet naar de diagnose. Een diagnose kan een goed hulpmiddel zijn, maar de prognose bepaal je zelf.

Doormiddel van verschillende testen achterhalen wij de gezondheid van je brein en pakken wij de oorzaak bij de kern aan.

Meten = weten

Lees hieronder meer over onze producten. Kies je het hele pakket? Dan betaal je geen € 540 maar € 270.

Neurotransmitter profiel €60,-

Door je Neurotransmittersprofiel in kaart te brengen kun je tot op zekere hoogte je eigen dagelijkse hormoonproductie activeren en sturen. We geven je inzicht en leren je dit.

Stressprofiel €120,-

Op basis van de meetresultaten kunnen we zien hoe hoog jouw stress is. We meten de spierspanning, huidgeleiding, temperatuur, ademhaling en hartslag tijdens rust en activiteit.

Bloedanalyse €120,-

Doormiddel van een klein beetje bloed verkregen door  een vingerprik, wordt het bloed geanalyseerd. Op een aantal kenmerken die de gezondheid van jou weergeeft. Je krijgt advies op het gebied van voeding, levensstijl en eventueel voedingssupplementen.

QEEG €240,-

Tijdens een QEEG-onderzoek worden op verschillende plekken op het hoofd elektroden geplakt, met behulp van een muts. Op al die plekken wordt gemeten hoe actief de hersenen zijn onder verschillende omstandigheden Zo kunnen we precies zien hoe het brein reageert

“Met dit brein, is het bijna ondenkbaar dat jij bent afgestudeerd”

Toch deed ik dat. Vier keer zelfs. En kreeg ik onderweg diagnoses als depressie, burn-out en ADHD mee om de hobbels waar ik soms tegenaan liep te verklaren. Hoewel ik het systeem altijd al hekelde, leverde het mij weinig grote problemen op. Nu blijkt dat biologisch gezien, mijn onderliggende gevoel altijd al heeft geklopt: ik paste niet in het systeem, omdat mijn eigen systeem niet optimaal functioneert.

In tegenstelling tot wat psychologen mij vaak lieten weten, dat dit zou komen door afwisselend hoogbegaafdheid, depressie, burn-out, ADHD of PTSS, laten mijn hersenen zien dat dit vooral komt door de impact die trauma heeft gehad. Wat deze impact is, en welke aspecten ik hier van herken, lees je terug in het artikel dat ik schreef over de uitslag van mijn onderzoek bij Braincare.

Lees het hele bericht

Eens kennis maken?

Wil je weten hoe we jouw kind weer kunnen laten bruisen? Of hoe we jouw mentale klachten aanpakken zonder medicatie?

Neem contact op