Reviews

Lees hier wat anderen hebben ervaren.

Self-developmentjunkie

Begin maart klopte ik in de stromende regen aan bij Braincare om samen met Aimee in gesprek te gaan over mijn reis door de GGZ, langs een handvol therapeuten, en mijn collectie aan diagnoses.

Lees review

Sylvia

Ik ben, na een jaar begeleiding van Margrit een ander mens, ik ben er nog niet maar ga samen met Margrit op zoek naar een wijze om stabiel te blijven en stiekem ook nog verder te verbeteren.

Lees review

Ruud

Hoewel ik klinisch geen verbetering merkte m.b.t. het functioneren van mijn hersenen (die werkten voor de training al goed), bleek uit de laatste meting dat de alpha piek wel was genormaliseerd. Het doel was dus bereikt.

Lees review

Drs. Richard de Leth

De persoonlijke en professionele aanpak van Margrit biedt mensen met psychische en hersen gerelateerde problemen een oplossing op maat. Het zorgt voor meer rust, balans en hiermee een vernieuwd leven.

Lees review

Meisje van 18

Met behulp van de brein trainingen is deze verstoring inmiddels weg en kan ik weer positief door het leven. Ik ben nu volop bezig met mijn passie en het vrolijke sociale kind wat ik ooit was komt eindelijk weer een beetje naar boven.

Lees review

George Klaus

Ik zou breintraining aanbevelen om de concentratie te verbeteren, stress te verlagen en rust te verbeteren om beter te kunnen functioneren en presteren, met of zonder aandoening.

Lees review

Piet van der Pluijm

Mijn vrouw is in januari gaan Brain trainen en je zag haar zienderogen progressie maken. En nu 4 maanden later is er weer een QEEG onderzoek gedaan en de resultaten waren verbluffend!

Lees review

Eens kennis maken?

Wil je weten hoe we jouw kind weer kunnen laten bruisen? Of hoe we jouw mentale klachten aanpakken zonder medicatie?

Neem contact op