Attention training

De conditie van het brein verbeteren, ook voor jouw brein geschikt. Heb je een slechte concentratie en focus, misschien wel door vermoeidheid of long covid Train niet alleen je hart naar een betere conditie, ook jouw brein verdient het.

De Attention training bestaat: uit 2 elementen

– Braingym: dit zijn wetenschappelijke onderbouwde games en oefeningen vanuit de leer van de psychologie ontwikkeld en zijn gericht op het verruimen van het werkgeheugen. Het is een online programma en is vrij toegankelijk voor iedereen.

– Breintraining: dit zijn wetenschappelijk onderbouwde feedback trainingen vanuit neurowetenschappers onderbouwt programma. Alleen uitvoerbaar op locatie van een neurofeedback therapeut en een kostbaar – duur traject.

De Attention training vindt plaats op de locatie die de jij wenst. Dit kan thuis, op het werk, maar kan ook op school zijn. Gedurende de training heb je een headset op, waar sensoren inzitten. Je zit achter de laptop, waar een app op geïnstalleerd wordt en de attention training kan gestart worden.

Op naar een weerbaar brein met Psynapp

Ervaar jij psychische klachten als veel stress, weinig tot geen concentratie, depressieve klachten of ben je het overzicht even kwijt. Psynapp biedt hulp op maat.

Lees meer over Psy n App

Eens kennis maken?

Wil je weten hoe we jouw kind weer kunnen laten bruisen? Of hoe we jouw mentale klachten aanpakken zonder medicatie?

Neem contact op