Long Covid

Long Covid-19 zorgt voor ernstige mentale klachten, die langdurig aanhouden of van blijvende aard kunnen zijn.

Klachten kunnen zijn vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen, hoofdpijn, slaapstoornissen en spanningspijn. Omdat niet iedereen dezelfde symptomen heeft, gaan we voor behandeling niet uit van de oorzaak, maar van de klacht. Een gestelde diagnose is daarom niet nodig.

Deze klachten worden veroorzaakt door schade aan de hersenen en lijken sterk op die van Niet Aangeboren Hersenletsel. Wij van BRAINCARE hebben veel ervaring met het herstellen van deze klachten. De behandeling bestaat uit gerichte breintrainingen. Tijdens het uitvoeren van opdrachten op een pc wordt de hersenenactiviteit gemeten en gestimuleerd. Hierdoor herstel je de beschadigde verbindingen en train je de hersenactiviteit. Dit is een volledig wetenschappelijk onderbouwde methode voor het verminderen van klachten door hersenbeschadigingen als gevolg van trauma’s en heeft geen bijwerkingen.

De behandeling kan plaatsvinden in onze praktijk in Roosendaal, of via een onlineverbinding bij u thuis. In dat laatste geval kom je alleen voor de intake naar onze praktijk.

Terug naar overzicht

Gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd of BrainCare iets voor jou, jouw zoon/dochter of jouw klanten kan betekenen? We maken graag kennis met je! Via onderstaande button kun je een gratis kennismakingsgesprek inplannen. 


Gratis kennismakingsgesprek